Mogelijkheden en opties

De bootjes:

Het is mogelijk om de boten te gebruiken die bij het huisje aanwezig zijn. Dit zijn een polyvalk, 2 lasers (type 1) en een polyester motorbootje. De valk en de motorboot hebben beide een 4pk buitenboordmotor. Ook liggen er surfplanken die in overleg gebruikt mogen worden.
Voor al deze spullen geldt wel dat men er goed bekend mee moet zijn; Je dient al te kunnen zeilen of surfen, het is geen lesmateriaal. Natuurlijk kan er altijd wat mee gebeuren, en het is geen splinternieuw materiaal, maar meld het wel als er toch iets kapot is gegaan of beschadigd is, en zorg dat je hiervoor verzekerd bent.

 

De fietsen:

Er staan 4 fietsen in de schuur; een antieke, maar goede transportfiets, een tourfiets met 7 versnellingen en dubbele fietstassen, en 2 racefietsen om langere tochten te maken. Deze zijn allemaal vrij te gebruiken. Zet ze wel op slot wanneer je ze onbewaakt laat staan, er zijn sloten aanwezig.

 

De tuin:

We hebben een royale tuin waar we in de zomer veel kruiden in hebben staan die je kunt gebruiken in de keuken, zoals tijm, rozemarijn, oregano, bieslook, salie, peterselie, basilicum, etc. Ook zaaien/planten we vaak groenten die je mag gebruiken wanneer ze goed/rijp zijn. Tomaatjes, courgettes en pompoenen zijn dan heerlijk en van de appels uit de bomen kun je fantastische crumble maken.
Je mag in de tuin rommelen; onkruid wieden, bloemen plukken, beetje sproeien of het gras maaien met de motormaaier die in het hok naast de bijkeuken staat. Wel voorzichtig, het is een stevige machine. Nooit op blote voeten grasmaaien!
In de kussenkist liggen behalve kussens voor de tuinstoelen en tafelkleedjes ook nog wat luie stoeltjes, parasol en een heerlijke Fatboy hangmat.

 

 

Andere huizen op het erf of in de directe omgeving:

Wanneer je met meerdere gezinnen of een grotere groep in Gaastmeer zou willen verblijven is het mogelijk om eventueel de boerderij op het erf, de boerderij aan de andere kant van de weg of een huisje op recreatiepark de Liuwe Daem of in de haven van Syperda te huren, allemaal op loopafstand!
Wij kunnen desgewenst naar de mogelijkheden informeren of telefoonnummers/gegevens doorgeven!

 

Verdere instructies over bootjes, fietsen, tuinspullen,  uitrusting etc. krijg je bij reservering en is op locatie aanwezig.

Vakantiehuis Lytse KaepVakantiehuis Lytse KaepVakantiehuis Lytse Kaep